Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ana Berke pobjednica 16. Međunarodnog šahovskog turnira „Dama“

Osijek je ove nedjelje bio domaćin 16. ženskog međunarodnog šahovskog turnira „Dama“ . Turnir je okupio 17 šahistkinja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Pobijedila je hrvatska reprezentativka...

Osijek je ove nedjelje bio domaćin 16. ženskog međunarodnog šahovskog turnira „Dama“ . Turnir je okupio 17 šahistkinja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Pobijedila je hrvatska reprezentativka Ana Berke iz Belišća, druga je Slovenka Petra Kejžar, a treća Heike Roklicer Babić članica prvoligaškog Buševca. Najbolja kadetkinja bila je Svea Buchwald iz Osijeka, druga je Tena Babić iz Babine Grede, a treća je Anja Savić također članica osječkog „Ferita“.

Turnir je organizirao ŠK „Dama“ iz Đakova, a šahistkinje je ispred Grada Osijeka i gradonačelnika pozdravio Robert Seligman prvi čovjek Odsjeka za sport Grada Osijeka.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »