Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Možemo se predstavio Đakovčanima

Autor: Novi Radio

Na listi se ispred stranke Mladi za Đakovo nalazi Marko Berberović

Možemo se predstavio Đakovčanima - Novi Radio, Đakovo

Politička platforma Možemo danas je, 3. ožujka, u Đakovu predstavila kandidate za parlamentarne izbore u IV izbornoj jedinici. Nositeljica liste je Katarina Kruhonja koja je istaknula da su već dugo povezani s grupom mladih ljudi iz Đakova koji surađuju s Možemo i rade na promjeni.

Na listi se ispred stranke Mladi za Đakovo nalazi Marko Berberović. “Mladi se ovdje već 30 godina žale kako je loše u Slavoniji I Baranji, pa evo imamo sada jednu opciju koju možemo birati, znači ne da bude protiv nečega nego da bude za nešto, rekao je Berberović. Pozvao je sve mlade da izađu na izbore 17. travnja i zaokruže listu broj 9.

Poziv mladima da glasaju uputila je prof. Snježana Marić, članice platforme Možemo. Marić je naglasila da djecu i mlade treba odgajati u duhu tolerancije, a upravo je to prepoznala u platformi Možemo. Pozvala je mlade da izađu na izbore ako žele nešto promijeniti.

Politika

Sve vijesti
Ekološka "bomba" u Đakovu - Politika - Novi Radio, Đakovo

Ekološka "bomba" u Đakovu

Ovdje se radi o kriminalnom djelu jer je ovo deponija za komunalni otpad, nije deponija za opasni otpad

Izbori za vijeća mjesnih odbora u Đakovu koaliraju HNS, HSS i HSU - Politika - Novi Radio, Đakovo

Izbori za vijeća mjesnih odbora u Đakovu koaliraju HNS, HSS i HSU

Izbori će se odviti paralelno s europskim izborima što ne treba umanjiti njihovu važnost

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »