Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Zoran Vinković čestitao Međunarodni praznik rada

Autor: Novi Radio

"Svi mi možemo pokazati da kapitalizam može imati i ljudsko lice"

Zoran Vinković čestitao Međunarodni praznik rada - Novi Radio, Đakovo

Povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, čestitku građanima uputio je Zoran Vinković, predsjednik županijske HSU. Prenosimo ju u cijelosti:

"Poštovane građanke i građani Grada Đakova,

Upućujem Vam iskrene čestitke povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada.

Svim radnicima želim puno uspjeha u radu, kako bi svojim radom sebi, svojoj obitelji i cijeloj zajednici osigurali bolji život.

Bez obzira na sve probleme s kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, ne smijemo potonuti u pesimizam i misliti da bolje sutra nikada neće doći. Vjerujem da svi zajedno, istina, uz puno odricanja, možemo bolje i da i svojim primjerom trebamo pokazati da se svaki problem može nadvladati.

Jer, iako je uvriježeno mišljenje da suvremeni politički sustavi počivaju prvenstveno na izrabljivanju, promicanju individualnog privatnog na štetu zajedničkog interesa, te neograničenoj akumulaciji bogatstva od strane šačice ljudi, to ne mora biti tako. Svi mi možemo pokazati da kapitalizam može imati i ljudsko lice i da radnici imaju i imat će sva prava za koja su se prvi puta pokušali izboriti u stoljeću najgrubljeg liberalnog, nehumanog, izrabljivačkog kapitalizma u Chicagu 1. svibnja 1886. godine.

U nadi da će svaki novi dan donijeti i nove mogućnosti te da će svatko u Hrvatskoj moći živjeti životom dostojnim 21. stoljeća čestitam vam Međunarodni praznik rada".

Lifestyle

Sve vijesti
Obilježavanje Svjetskog dana hipertenzije - Lifestyle - Novi Radio, Đakovo

Obilježavanje Svjetskog dana hipertenzije

Organizator u Đakovu je Udruga umirovljenih i pričuvnih djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske – Policijske postaje Đakovo

U subotu Arla organizara buvljak - Lifestyle - Novi Radio, Đakovo

U subotu Arla organizara buvljak

Recimo “NE” bacanju stvari i brzopletoj kupnji novih.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »